Mooiste Tegels in onze Showroom

Baskon Tegels en Top Vloerverwarming begonnen in Almere in jaar 1998 kwaliteit als missie en beste service voor zijn diensten,wij zijn altijd op zoek geweest voor u om te zorgen dat wij  u de mooiste Tegels in aanbieding hebben om uw wensen te vervullen voor om uw tevreden te stellen als klant.

Wij hebben onze diensten als leveren en leggen van Tegels gedurend 10 jaar in Almere te verzilveren en zetten het voort van af 2006 in Lelystad  met een ruim opgezette showroom.

In onze showroom staat actuele overzicht collectie  vloertegelpanelen. U ziet hier foto’s van de sommige panelen welke van de betreffende soorten beschikbaar zijn, alsmede een sfeerfoto van de betreffende tegel(s). Daarna ziet u alle producten van de panelen nogmaals apart gepresenteerd in onze showroom.

 

Een heel speciale tegels van Baskon Tegels voor zijn klanten In Almere met een authentieke uitstraling en toe te passen in zowel een modern als klassiek interieur. De Tegels van Baskon zijn vlak ,modern,klassiek met een 3d-effect, als je er naar kijkt lijkt er al diepte in de tegel te zitten. Echt héél speciaals bij Baskon Tegels voor de gegadigden van Almere! De series bestaan uit  natuurlijke kleuren en heeft een verweerde look. De kleuren en formaten zijn zéér goed met elkaar te combineren, terwijl de tegels een mediterrane sfeer ademen. Daarnaast zijn  onze Tegels uniek  vooronze klanten uit Almere !

Wilt u onze shwroom bezoeken van uit Almere voor de mooiste Tegels,u bent van harte welkom!!!

Wij ontvangen onze klanten onder andere op plaatsen van.