Naast vloerverwarming aaanleggen verkopen en leggen wij de mooiste vloertegels in Almere

Wij zijn ook tevens de grootste leverancier in mooiste vloertegels voor de gegadigden in Almere die zijn aangelegde vloerverwarming in combinatie met vloertegels willen combineren. 

In onze groete showroom in Lelystad vertonen wij meer dan 500 soorten vloertegels,u kunt in onze showroom breed orienteren allerlei vloertegels in welke vorm dan ook,tevens hebben wij een opstelling van onze vloerverwarmingsystemen zo dat u ook kunt zien wat wij gebruiken en vooraf informatie inwinnen wat vloerverwarming precies inhoud.

In onze showroom kunt u onder andere terecht voor de volgende soorten vloertegels. 

  • KERAMISCHE VLOERTEGELS
  • VLOERTEGELS MAT
  • HOOGGLANS VLOERTEGELS
  • GEPOLIJST VLOERTEGELS
  • PARKET VLOERTEGELS

Met vele referenties in Almere in leveren en leggen van vloerverwarming en in vloertegels bent u zeker van uw zaak dat u bij ons op het juiste adres bent in vloerverwarming en in vloertegels

Wanneer u bij ons vloerverwarming en vloertegels in combinatie koopt krijgt u dan ook een pakket prijs,met concurende prijzen en uitstekende va werk ook wat men ook niet moet vergeten de beste service zijn wij gegarandeerd de TOPPER in Vloerverwarming en in Vloertegels.

Onze showroom is voor onze klanten in almere 6 dagen per week open van maandag tot en met zaterdag,mogen onze openingstijden voor u niet uitkamen?U kunt dan ook een afspraak maken op een andere tijdstip. 

Wij heten u welkom in onze showroom